A Webregator Kft. 4,5 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 10 millió forint összköltségvetésű beruházásból 2012 őszén új székhelyre költözött és új irodahelyet alakított ki a cég, lehetővé téve ezzel mind az ügyfélkör, mind pedig a munkaerő állomány növelését.

A Webregator Kft. online marketinggel, weboldalak létrehozásával és üzemeltetésével foglalkozik.  A vállalkozás 2012-ben kezdte meg működését és azonnal több állandó ügyfelet szerezve el is kezdte tevékenységének kiterjesztését az ország több pontján. A megnövekedett megrendelés mennyiség kielégítéséhez az infrastruktúra és személyi állomány fejlesztése vált szükségessé. Az elnyert pályázati forrás lehetővé tette, hogy a gazdasági társaság új, központi helyen elhelyezkedő, nagyobb alapterületű székhelyre költözhessen.

Az elnyert pályázat révén kialakított iroda lehetővé teszi, hogy a Webregator Kft. kiterjeszthesse meglévő ügyfélkörét, hiszen a nagyobb alapterületű irodahelységben kedvezőek a feltételek a személyi és infrastrukturális növekedéshez és az ügyfelek fogadásához.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-11/M-2012-2542 azonosítószámú nyertes projekt keretében 10% saját erő biztosításával 45%-os mértékű, 4.500.000 forint vissza nem térítendő Uniós támogatásban, illetve 45%-os mértékű 4.500.000.- Ft. visszatérítendő támogatásban részesült a vállalkozás. A beruházás összköltsége 10.000.000 forint volt.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információ a www.webregator.hu oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük