Régóta keresek egy ingyenes, de ugyanakkor megfelelő alternatívát a fizetős Last.fm online rádió helyett. Most megtaláltam az igazit 🙂

Kellően leegyszerűsített navigáció és kiváló kezelőfelület jellemzi az oldalt, bár a design hagy némi kívánnivalót maga után. Láthatod, hogy mások mit hallgatnak, barátkozhatsz és küldhetsz nekik üzenetet is. Ami nekem személy szerint a kedvencem, az android alkalmazása, amely az oldalhoz hűen szintén egyszerű. Azt hiszem említenem sem kell, hogy a szokásos kötelező lehetőségek mind megvannak: megosztás, vásárlás, értékelés. Ez utóbbi lehet érdekes a legtöbbünk számára, hiszen azok a számok gyakrabban kerülnek lejátszásra, amelyek tetszenek és azok amelyek nem, na azokat többet nem halljuk.

A zene minősége kitűnő, telefonon még választani is tudunk a különböző hangminőségek között, így az sem okoz gondot, ha edge hálózatot tud csak produkálni szolgáltatónk azon a helyen, ahol éppen kedvünk támad zenét hallgatni.

Elérhető zenei stílusok:

Rock/Pop, Country, Reggae/Ska, World/Latin, Electronica & Dance, Rap/Hip Hop, Easy Listening, Blues, Gospel & Christian, Film/TV, R&B/Soul, Jazz, New Age, Vocal, és Hot on TuneCore—a független előadók csatornája.

Jó zenehallgatást mindenkinek: jango.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük