Miért adunk fel apróhirdetést? Hogy megszabaduljunk hasznavehetetlen kacatjainktól, esetleg lecserélnénk egy újabbra azokat, de még az is előfordulhat, hogy üzletszerű tevékenységet folytatunk különféle használt áruinkkal: autók, lakások, mobiltelefonok, egyéb elektronikai berendezések és így tovább?

Bármely okból is tegyük ezt, erre a célra korunk leghatékonyabb módszere az online elhelyezett apróhirdetés, legtöbb esetben egy ingyenes hirdetésfeladást biztosító platformon.

Mire figyeljünk mindenképpen, amikor online adunk fel apróhirdetést:

Megfelelő hirdetési cím megválasztása:

Véletlenül se essünk abba a hibába, hogy fantázianeveket találunk ki hirdetésünk címének.

Tartsuk szem előtt, hogy a legegyszerűbb megoldás általában a legcélravezetőbb is. Hagyjuk a fölösleges töltelékszavakat, hiszen célcsoportunkat nem első körben nem az alapján válogat, hogy piros vagy rózsaszín. Például egy piros Ferrari esetében a helyes cím: Ferrari F50 Maranello.

Hirdetés szövegének megírása:

Na ez már kicsit fogósabb kérdés, hiszen ismernünk kell a célközönségünket. Azonban mivel mi is használtuk az adott terméket, valószínűleg ismerjük azokat a paramétereit, amikre a vevő is kíváncsi. Az árúba bocsátott terméknek mindenképpen ezen tulajdonságait emeljük ki a hirdetés szövegében.

Tartsuk itt is szem előtt, hogy a fölösleges információkra senki nem kíváncsi, nem fogjuk tudni jobban vagy hamarabb eladni, amit szeretnénk. Ugyanakkor azért figyeljünk oda, hogy ne használjunk értelmetlen rövidítéseket vagy szöveget.

A hirdetési ár meghatározása:

Mint tudjuk, mi magyarok meglehetősen ár érzékenyek vagyunk. Nehéz eltalálni a legoptimálisabb árat, ezért jótanácsként azt tudom mondani, hogy tájékozódjunk és kicsit mindig adjunk meg magasabb árat, kiemelve, hogy miért is kerül annyiba, mert ez az alapvető kérdés, ami a hirdetést böngészőben felmerül.

Ingyenes Hirdetésfeladás Most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük